Høst & Søn

Det, børn og unge læser. Moderne fortællinger og elskede klassikere. Udfordrer og underholder.

Høst & Søn er et af Danmarks ældste eksisterende forlag, grundlagt i 1836 af Andreas Frederik Høst. Forlaget har gennem sin lange historie haft forskellige udgivelsesprofiler inden for både fag- og skønlitteratur. Især fra 70’erne blev børne- og ungdomsbøgerne et kerneområde, hvor Høst & Søn bl.a. markerede sig med politisk, socialrealistisk børnelitteratur og formmæssigt eksperimenterende billedfortællinger.  

I dag er Høst & Søn blandt Danmarks førende inden for kvalitetslitteratur til børn og unge. Med illustrerede fortællinger, fantasy og letlæsningsbøger, noveller og ny nordisk ungdomsrealisme skaber Høst & Søn bøger, der både underholder og udfordrer. Her finder du de højtelskede klassikere som H.C. Andersen, Cirkeline og De små synger side om side med moderne helte, heltinder og antihelte som Antboy, Skammerens datter, Villads fra Valby, Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved og elefantungen Carl – uopslidelige historier, som du har lyst til at dele med andre. 

Høst & Søn udgiver også prisvindende ungdomsforfattere som Ronnie Andersen, Jesper Wung-Sung og Anita Krumbach, populære fantasy-forfattere som Kenneth Bøgh Andersen, Lene Kaaberbøl og Josefine Ottesen samt en række markante oversatte stemmer i moderne børne- og ungdomslitteratur, bl.a. Neil Gaiman, James Dashner og John Green.


 • Unge Læser på Youtube
  Denne kanal er til jer, Unge Læsere. Der bliver skrevet en masse om bøger, men der bliver snakket for lidt! Denne kanal tilbyder et sted, hvor vi kan mødes, diskutere eller bare snakke om litteratur og alt det rundt om - filmadaptioner, forventninger, bogminder osv. Lad os få snakket om bøger! 

 • Unge Læser på Facebook
  Du er Ung Læser, hvis du elsker ungdomsbøger, vil opdateres om de nyeste titler, vlogs og booktrailere og har en mening om det hele. Velkommen i klubben! 

 • Lærerværelset på Facebook
  Lærerværelset er en blog til de, der professionelt beskæftiger sig med børne- og ungdomsbøger.   

 • Børnebøger på Facebook
  Her finder du masser af inspiration til højtlæsning for de små og dine store børns egen læsning.

 • Børnebøger på Instagram
  Her finder du masser af inspiration til højtlæsning for de små og dine store børns egen læsning.


Nyhedsbrev

Læs det nyeste om de bedste bøger først.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jeg vil gerne høre mere om

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK