Cicero

Førsteklasses underholdning. Den gode historie i centrum. Romaner udvalgt med hjertet.

Forlaget Cicero udgiver romaner fra hele verden, der har det til fælles, at de er umulige at lægge fra sig. På Cicero læser vi altid med hjertet, vi vil underholdes, men også gerne have noget ekstra med. 

Forlaget blev stiftet i 1987 af ægteparret Niels Gudbergsen og Alis Friis Caspersen. De to forlæggere viste sig at have en særlig næse for den gode underholdningslitteratur, der siden har været Ciceros varemærke. Med udgivelsen af bl.a. Ken Folletts millionsucces Jordens Søjler og andre populære bestsellerforfattere som Rosamunde Pilcher, Maeve Binchy, Dean Koontz m.fl. fik Ciceros oversatte romaner hurtigt et stort og trofast publikum blandt de danske læsere.

Cicero udgiver udelukkende oversat skønlitteratur – store episke romaner og historisk underholdning af forfattere som Ken Follett, Julia Navarro og Ildefonso Falcones, gode læseoplevelser til det kvindelige publikum af forfattere som Jojo Moyes, Kate Morton og Kathryn Stockett og skæbnefortællinger fra hele verden af f.eks. Shilpi Somaya Gowda og Khaled Hosseini, der med debutromanen Drageløberen berørte og begejstrede læsere kloden rundt.

Under overskriften ’Bøger du aldrig glemmer’ gør Cicero Favorit det nemt for dig at finde frem til den næste bog, der skal ligge på natbordet. Her finder du en række af de mest medrivende læseoplevelser, som du næsten ikke kan vente med at anbefale til venner og familie. 

Læs mere om Cicero Favorit under menuen ”Temaer” øverst på hjemmesiden.

Bøger fra Cicero

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK