Forfatter

Umahro Cadogan

Umahro Cadogan (f. 1977) er ernæringsekspert med speciale i biokemi. Medstifter af Sundhedsrevolutionen. Konsulent for flere helsekostfirmaer, underviser i sundhed og ernæring, udvikler helsekostprodukter m.m. Har tidligere udgivet bl.a. Køkkenrevolution på høje hæle (2007), Køkkenrevolution for hele familien (2008) og Herrerevolution (2011).

Af samme forfatter
  • Flere eminente retter fra Umahro   Titusindvis af kvinder købte Køkkenrevolution på høje hæle og blev hurtigt trofaste fans af Umahro. De købte Køkkenrevolution for hele familien, så de kunne lave sund mad til børn og voksne. Nu kommer den tredje bog med uimodståelige og slubrende sunde opskrifter fra Umahro.   Mere Køkkenrevolution fra Umahro er spækket med lækre opskrifter på forretter, hovedretter, desserter, snacks, drikke og læssevis af sundhedstips og tricks fra den sunde mads mester. Det er mad, din krop forstår og elsker - du får ren energi af det, du spiser!   Principperne bag er: - Intet tilsat sukker. Fremhæv madens egen sødme med krydderier. - Fuldkorn i stedet for tomme kulhydrater. - Basislækkerier til køleskabet uden sukker, fløde og smør. - Optimal udnyttelse af tiden i køkkenet, så du får mere tid til dig selv og din familie uden at gå på kompromis med kvalitet og sundhed.   Igen med indbydende fotos af Line Thit Klein.  

  • Oscar Umahro Cadogan har startet en revolution for at få danskere til at leve sundere. I denne bog deler han ud af sine bedste og sundeste familievenlige opskrifter. Efter succesen med Køkkenrevolution på høje hæle har Cadogan nu kastet sig ud i at lave Køkkenrevolution for hele familien. Verdens mest velsmagende revolutionære guide til at lave sund og lækker mad, som hele familien kan lide. Dette er kogebogen, som viser os, hvordan vi helt enkelt og uden dikkedarer kan lave familiemad, der både glæder og styrker kroppen hos voksne, børn og teenagere. Med i køkkenet har Oscar Umahro Cadogan 14-årige Telma Pil Jespersen, som giver sine egne tips til, hvordan man vækker børns interesse for sund mad. Bogen indeholder supersunde opskrifter på bl.a. morgenmad, madpakker, aftensmad, snacks, bagværk, slik og desserter. Principperne bag sundhedsrevolutionen handler bl.a. om at fremhæve madens egen sødme med krydderier i stedet for sukker, at bruge fuldkorn i stedet for tomme kulhydrater, at lækkerier til køleskabet sagtens kan undvære sukker, fløde og smør. Oscar Umahro Cadogan (f. 1977) er ernæringsekspert med speciale i biokemi. Medstifter af www.sundhedsrevolutionen.dk. Han har været kok på Go’Morgen Danmark, er sundhedsskribent for Femina og fungerer derudover som sundhedskonsulent og foredragsholder. Har tidligere udgivet Køkkenrevolution på høje hæle (2007). Telma Pil Jespersen (f. 1994) er en kreativ teenager, der elsker at lave og spise sund mad.

Nyhedsbrev

Læs det nyeste om de bedste bøger først.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jeg vil gerne høre mere om

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK