Forfatter

Tina Scheftelowitz

Årgang 1964, og uddannet køkkenleder.

I 1991 åbnede Tina Scheftelowitz sammen med sin mand Floras Kaffebar på Nørrebro i København, med Sonja Bock ansat som køkkenchef.

Floras Kaffebar blev solgt i 1995.

I 1998 åbnede Tina med flere AMOKKA Kaffehus, Restaurant & Butik på Østerbro i København. Her er kaffen og verdenskøkkenet omdrejninspunktet.

Sammen med Sonja Bock og Alette Bertelsen skabte hun SUVERÆNE SALATER OG BRILLANTE BUFFETER (1997) og efterfølgeren GENIALE GRYDERETTER OG SUPERBE SUPPER (2001).
Af samme forfatter
  • Et velkrydret mix af etniske køkkener og årstidens danske råvarer. Geniale gryderetter til både hverdag og fest. Suberbe supper til både kolde og varme dage. Inspiration til twist af de retter, du kender i forvejen og en introduktion til nye og ukendte. Fra forfatterne bag succeserne Suveræne salater og Brilliante buffeter.

  • Et velkrydret mix af etniske køkkener og årstidens danske råvarer. SUVERÆNE SALATER til trokost eller til middag - solo eller som tilbehør BRILLANTE BUFFETER til alverdens gæstebud - arbejdsplaner og gode råd, opskrifter på desserter og brød

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK