Forfatter

Sheryl Sandberg

Sheryl Sandberg er COO i Facebook og tidligere topchef hos Google. Hun er på Times liste over 100 Most Influential People in the World og Fortunes 50 Most Powerful Women in Business. Sheryl bor i Californien med sin mand og deres to børn.

Byd ind er udkommet i USA med titlen og er solgt til udgivelse i 31 lande. Den har foreløbig solgt over en million eksemplarer verden over.

Sheryl Sandberg donerer overskuddet fra Byd ind til at etablere Lean in, en non-profit organisation, som opfordrer kvinder til at realisere deres ambitioner, og til andre velgørende formål, der støtter kvinder.

Facebook
Hjemmeside

.

Af samme forfatter
  • BYD IND er en topinspirerende opfordring til dig om at byde ind og skabe de bedste muligheder i dit liv og din karriere. BYD IND er Facebooktopchef Sheryl Sandbergs opfordring til kvinder om at sætte sig igennem på arbejdsmarkedet. En opfordring til at gøre op med de indre og ydre barrierer, der får indflydelse på afgørende valg i karrieren. Sheryl Sandberg giver praktiske karriereråd: om forhandlingsteknik og mentorship, om at tage plads ved bordet, sætte grænser og gøre op med myten om at kunne det hele. Og hun fortæller ærligt og humoristisk om sit eget karriereforløb, succeser, fejltrin og den daglige udfordring i at tage de rigtige valg i karriere og familielivet. Stine Bosse har skrevet forord til den danske udgave.     ”Sheryl trækker på både sit eget og andres liv i denne utrolig inspirerende og brugbare håndbog til det enogtyvende århundredes kvinder. Jeg håber, at min generation af kvinder – og mænd – vil læse bogen for at få hjælp til at skabe det liv, vi gerne vil leve, og den verden, vi gerne vil leve i.” - Chelsea Clinton     "Denne bog bør vække til yderligere inspiration hos både mænd og kvinder på vej ind i vigtige prioriteringer i livet, hos særligt hos mænd der stadig tøver lidt med at pege på kvinder.” - Stine Bosse

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK