Forfatter

James Siegel

James Siegel bor på Long Island og arbejder inden for reklamebranchen. I 2004 udkom den hitchcockske spændingsroman Afsporet som blev indspillet som film med Clive Owen og Jennifer Aniston i hovedrollerne. Successen blev fulgt op i 2005 med Afveje. Den seneste roman på dansk er Afmagt fra 2007.

Af samme forfatter
  • Engang en stjernejournalist, det hotteste navn i den amerikanske medieverden, nu ansat på en lokal sprøjte langt uden for lands lov og ret: Det er gået stærkt tilbage for Tom Valle, siden dengang han blev afsløret i at fabrikere sine historier. Nu skriver han petitstof om livets gang i lillebyen og er ved at kede sig ihjel. En dag bliver han sendt ud til det lokale plejehjem for at interviewe Belinda Washington, der fylder 100 år og - viser det sig - har haft besøg af sin søn. Sin afdøde søn. Den søn, der døde for halvtreds år siden, da dæmningen brød sammen, og vandet oversvømmede en hel by. Næsten 900 mennesker døde den dag, inklusive Belindas søn. Men en død mand kan vel ikke besøge sin gamle mor, endsige skrive en fødselsdagshilsen til hende. Kan han? Tom Valles nysgerrighed er vakt, men da han begynder at grave i den gamle sag, roder han op i noget, som i sin tid i bogstaveligste forstand blev skyllet væk.

  • Paul og Joanna tager til Colombia for at hente et adoptivbarn, men efter den lykkelige forening sker ulykken. De bortføres af en af de utallige oprørsgrupper. Paul tvinges til at være kokain-bud og skal inden 72 timer smugle en stor portionkokain til USA, ellers mister han kone og barn. Han må tage sagen i egen hånd for at få familien igen og har kun sig selv at stole på

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK