Forfatter

Iben Diamant

Iben Diamant (født 1990) har siden 2014 skrevet sine ginbekendelser på bloggen WhyNotGin, hvor hun deler ud af sine store ginøjeblikke. Uddannet Cand.merc. Brand & Communication Management fra Copenhagen Business School og har arbejdet med digital marketing og kommunikation. I dag er Iben ginentusiast på fuld tid. Tidligere elitesvømmer.

Af samme forfatter
  • Efter succesen med den lille handy Gin, tonic og tilbehør åbner Iben Diamant nu portene til et større, spændende ginunivers, hvor man virkelig får noget at vide om den herlige alkohol. Den begejstrede ginamatør indvier os i sin passion for yndlingsalkoholen og fører os gennem ginnens historie, inviterer os med på destillerier og viser de forskellige måder at fremstille gin på. De faglige termer forklares, så man kan nørde med sin ginviden - fx  'botanicals' - de smagsstoffer, der efterlader deres aroma i den rene alkohol og karakteriserer de forskellige typer gin. I bogens store, omfattende ginkartotek kan man slå op og se, hvad der kendetegner de enkelte ginmærker, så man kan matche dem med en tonic, der understreger egenarten. Gin er den alkohol, der mixes i flest drinks, og Iben byder på spændende G&Ts og klassiske cocktails med gin som hovedaktør. Hun har også inviteret en række bartendere til at mixe deres egen yndlingsgindrink. Bogen sluttes af med nogle mere praktiske sider om tilbehør, glas og gear.

  • Gin er in, så in … og gin er ikke bare gin. Hver enkelt mærke har sit særpræg, der kan understreges med et særligt mix af ingredienser. Iben Diamant er en begejstret ginamatør og fortæller i sin bog om typer, mærker og tilbehør, glas og gear.  Her er ginnens historie, introduction til de faglige termer, alt om de forskellige 'botanicals' - de smagsstoffer, der efterlader  deres aroma i den rene alkohol og giver forskellige typer gin deres særpræg. Om destillerierne, og Ikke mindst byder Iben Diamant på en klassiske og nye drinksopskrifter og fortæller, hvordan man finde frem til sin helt egen ginstil. En lille fin bog til alle dem, der vil vide lidt mere om deres favoritdrik, men ikke for meget. En tonic skal fremhæve og understrege ginnens mange nuancer, så den kompletterer drinken. Dette helt særlige er traditionelt og historisk set en bitterhed fra kinin og citrus, men det kan også være sødme, vand og sidst, men bestemt ikke mindst de skønne bobler.   er et helt særligt kapitel for sig, for det er ikke alle. En lille fin bog til alle dem, der vil vide lidt mere om deres favoritdrik, men ikke for meget.

Nyhedsbrev

Læs det nyeste om de bedste bøger først.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jeg vil gerne høre mere om

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK