Forfatter

Hans Sande

Hans Sande (f. 1946) er forfatter, billedkunstner og psykiater, bosat i Førde, Norge. Hans Sande har udgivet 45 bøger, både romaner, noveller, digte og børne- og ungdomsbøger. han har modtaget flere litterære priser, og har som billedkunstner illustreret flere af sine egne bøger.

www.hans-sande.com

Af samme forfatter
  • Elise spiser ærter og glæder sig, hun og far skal på sejltur. Sammen skal de cykle til stranden, men så kommer der pludselig en fremmed dame ind i haven. Damen spørger, om det er hende, der er Elise? Men hvordan ved damen, hvad Elise hedder, hvad vil hun og hvad blev der af far? Elises far har fået en ny kæreste, men glemt at fortælle Elise det. Elise føler sig overset og skuffet. Er udflugten nu ødelagt? Spring, Elise! er anden bog om Elise. Læs også Er du blind i dag, Elise?

  • En letlæst bog om Elise, der vil prøve, hvordan det er at være blind. Iført sorte briller og stok begiver hun sig af sted for at besøge sin farfar. Elise skal besøge farfar. Hun skynder sig, det er en dejlig varm sommerdag. Da hun er på vej over vejen, laver en bil en hård opbremsning og den sure chauffør råber, om hun er blind. Først blive Elise bange, men så får hun en idé. Hun finder farfars mørke briller og den hvide blomsterpind er perfekt som stok. Og så går den nu blinde Elise atter af sted for at besøge farfar. En dejlig bog om tab og kærlighed. Er du blind i dag, Elise! udgives i Forlaget Forums Zoom Ind serie. Gennemillustreret af Åshild Irgens.

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK