Forfatter

Annika Widholm

Annika Widholm (f. 1975) er svensk forfatter, bosat i Stockholm. Hun debuterede i 2010 i Sverige med bogen ”Stenhusets hemlighet” og har siden skrevet ”Tudor & Konta: Monsterdansen” (2012).
Hun har tidligere arbejdet med børns rettigheder som redaktør for hjælpeorganisationen Plan’s tidsskrift, ”Barnets Fremtid”.

Af samme forfatter
  • Ungdomsroman om rodløshed, identitet og parkour. Om at føle sig fastlåst af andres forventninger til en, og om at bryde fri af dem. Da elitegymnasten Linnea under en træningslejr bliver skadet, beslutter hun hurtigt at forlade lejren og tage hjem før tid. Men skæbnen vil, at hun farer vild undervejs og i stedet ender med at tilbringe nogle begivenhedsrige dage i et forladt boligkompleks. Den nye frihed er så dragende, at Linnea beslutter at blive. Og snart møder hun den forførende og initiativrige Isak, som introducerer hende for parkour. Hun møder også indvandrerdrengen David. Og med ham følger den dystre historie om de forladte bygninger og om Isaks hemmelige liv. Før Linnea ved af det, er hun indblandet i en mordsag og på flugt fra politiet. Der er ingen vej tilbage ... Pressen skrev: »Spændende og velskrevet ungdomsroman, som har flere lag. Til den reflekterende læser, men også til dem med interesse for parkour.«  – Stine Veisegaard, Lektør »Jeg syntes at bogen er rigtig god fordi den har en masse ting der bliver blandet ind i hinanden, som et netværk af hemmeligheder og gamle venner. Jeg vil anbefale denne bog til dem som godt kan lide teenage bøger med en hel masse spænding.« *****  – Ania, Unge læser med Rosinante&Co »Det er en utrolig spændende og velskrevet roman, som med en egen intensitet driver læseren igennem en begivenhedsrig historie fra et hjørne af virkeligheden, hvor vi måske ikke så ofte hører noget. Store anbefalinger.«  – Kent Poulsen, Børn & Bøger 

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK