BOOK ET FOREDRAG

Søren Toft (f. 1971) voksede op i Vestjylland i et stærkt religiøst lille samfund. Han har tidligere bl.a. skrevet Den elektriske nattergal (2006). Han bor i København med sin kæreste og 4 børn og arbejder med kommunikation. Søren Toft er aktuel med De tørstige - en stor og vilter familiefortælling.

Forfatteren fortæller gerne om
• Sin roman De tørstige. Hvorfor er en ø en frugtbar ramme om en historie? Og hvorfor er det vigtigtat skrive vildt? Mød også Theodoren fra Villa Blåvand, gespenstet Kulmanden, mr. Fortunato og alle de andre personer og dyr fra De tørstige, hvis du tør. 
• Novellen Bryllup med Eliza og brydningen mellem det globale og det lokale (særligt velegnet til gymnasie- og hf-klasser, der arbejder med undervisningsantologien Nye øjne at se med). 
• Hverdags-science fiction og Den elektriske nattergal. Nogle gange er de døde ting bare vigtigere end de levende!
• Skriveworkshops med skriveøvelser og kritik.

Udkom i foråret 2014 med De tørstige
De tørstige er en fabulerende roman fuld af fortælleglæde og humor og båret af et udsyn og globalt engagement. Her er slægtsfejder, glubske tigre, spildevandsudslip, sømandsskrøner, bryllupsklokker og store, skummende fadøl. De tørstige er en roman om sandhed og løgn, om rene motiver i en beskidt verden, om hvem vi er, hvor vi kommer fra, og hvem vi skal blive. En vinteraften i 1984 ankommer Daniel Stark, 14 år, med færgen til Sejerø. Han skal for første gang møde sin farfar. På kajen i snevejret venter en tårnhøj og slingrende beruset herre iført skødefrakke og høj hat. Theodoren fra Sejerø, rigmand og velgører, sømand, skørtejæger, tidligere kopitøjsproducent i Indien, logebror og formand i Sejerø Jagtforening. De to dage på Sejerø bliver skelsættende for Daniel og kulminerer i en klapjagt – og i en global katastrofe. 25 år efter går et filmhold i land på Sejerø. Instruktøren Oleg Magnussen har fået til opgave at filme en dokumentarfilm om Danmarks Medtech-stjerneskud, opfinderen Daniel Stark. Den voksne Daniel står for at lancere sin banebrydende opfindelse, det vandrensende sugerør World Straw.

Pressen skrev om  De tørstige
»Vild og eventyrlig.« * * * * * * – Femina

»Søren Toft er utrolig velskrivende, og DE TØRSTIGE er en fascinerende roman, som man suges længere og længere ind i.« * * * * – Jyllands-Posten

Kontakt forfatteren direkte: 
sorentoft[at]gmail.com

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK