BOOK ET FOREDRAG

Jesper Wung-Sung (f. 1971) debuterede i 1998 med novellesamlingen To ryk og en aflevering , som han modtog BogForums Debutantpris for. Wung-Sung har skrevet en række bøger for både børn, unge og voksne. i 2000 modtog han Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat. i 2010 modtog han kulturministeriets Forfatterpris for børne- og ungdomslitteratur for ungdomsromanen Kopierne (2010) og ligeledes i 2011 Danmarks Skolebibliotekarers børnebogspris for sit forfatterskab. Senest udkom romanen Men (2014) og til efteråret 2014 er han aktuel med børnebogen Ud med Knud.

Forfatteren fortæller gerne om
Sit forfatterskab - med hovedvægt på seneste udgivelse, eller på andre værker efter ønske. Wung-Sung beretter om researchfase, skriveproces, læser op og besvarer spørgsmål.

Aktuel med Ud med knud (udkommer 24. september 2014)
Der var engang et barn. Der har naturligvis været mange børn, så mange at man kan komme i tvivl om, der er en plan med dem alle. Det burde ellers være en regel: at der altid er én, som passer på hvert eneste barn i hele verden. Sådan er det ikke. For så ville livet måske ikke være livet. Sådan indledes Jesper Wung-Sungs Ud med Knud, der er en stærk og fin roman om drengen William, der både elsker og hader sin hemmelige ven Knud. Knud er nemlig ikke lige den slags ven, man drømmer om. I begyndelsen har William prøvet alle former for overraskelsesangreb for at komme af med Knud. Men når Knud ikke er der, længes William også lidt efter ham. For selv om Knud er sådan en ingen ønsker at få tæt ind på livet, så er det også svært at finde sig selv, når han ikke er der.

Ud med Knud er en stærk og livsbekræftende fortælling om William, der har kræft. Om kampen mod sygdommen, om søgen efter at finde ud af, hvad en rigtig dreng er og den første spirende kærlighed. Det er en bog fyldt med varme og humor.

Pressen skrev om Men
»Jesper Wung-Sung har skrevet en susende stærk og realistisk roman; Men skriver sig sikkert ind i den stolte danske litteraturtradition for at skildre mænd, der begærer katastrofer, hærværk og død.« – Information

»Det er en mesters værk.« * * * * * – Fyns Stiftstidende

»Den er blændende godt skrevet og følsom og stålsat samtidig.« * * * * * – Femina

Kontakt forfatteren direkte: 
jesper@wung-sung.com

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK